Despre Balcan online

EVA System – Sistem online de management al expeditiilor

Compania Balcan Express Curier detine un sistem propriu de baze de date profesional, securizat, denumit EVA System. Va putem oferi o varietate de instrumente online care va ofera control deplin asupra transporturilor dumneavoastra, de la propriul sediu prin PC, laptop sau terminal mobil, incepand cu lansarea comenzii online  si continuand cu monitorizarea fiecarei expedieri in parte, de la preluare pana la livrare, in timp real. Solutiile online care vi le putem oferi gratuit sunt:

EVA-API

Sistemul EVA are implementat un modul denumit Application Programming Interface (API) care
permite integrarea cu sistemele IT ale companiei dvs. Modulul EVA - API este un XML Web Service, care poate fi folosit cu cele mai populare limbaje de programare ca Visual Basic, C#, Java and C++. Prin acest modul va puteti conecta procedurile afacerii dvs. cu serviciile Balcan Curier, EVA-API devenind parte integranta a afacerii dvs, astfel:  

  • website-ul sau sistemul dvs. ERP vor detine controlul;
  • sustine derularea afacerii intr-un mod dinamic si interactiv;
  • integrarea in sistemul dvs de gestiune, distributie si achizitii;
  • tarife personalizate disponibile in timp real;
  • informatii permanente despre stadiul in care se afla transportul dvs.;
  • completarea automatizata a documentelor de transport si gestionarii retururilor de marfa.
  • valoare adaugata in activitatile de telesales sau internet sales, finante si administratie, operare si customer service;
  • va ajuta sa cresteti eficienta, sa micsorati costurile si sa cresteti vizibilitatea si controlul afacerii dvs;
  • ridicarea la nivel global a afacerii dvs.

EVA-API va ofera dvs. si clientilor dvs. posibilitatea de a interactiona in timp real cu serviciile Balcan Curier. Spre exemplu, in momentul in care clientii folosesc website-ul dvs de comert online, acestia pot obtine oferta dvs. de prêt impreuna cu costul de transport. Cererea de transport va fi astfel primita direct de Balcan Curier fara interventia umana intermediara, acest lucru scurtand procesul de comert online. Prin acest modul se realizeaza conexiunea automata cu sistemul dvs, iar comenzile de distributie emise prin programul dvs sunt automat transferate in comenzi de preluare catre programul nostru.  Astfel se elimina munca operatorului dvs care ar fi emis comenzile telefonic sau prin email, precum si a operatorului nostru care ar introduce comenzile dvs in sistemul EVA. Dupa preluarea comenzii de transport, atat dvs. cat si clientii dvs. pot urmari online traseul expedierii, de la preluare pana la livrare, direct pe site-ul companiei
dvs.

EVA-CABINET

Va punem la dispozitie un cabinet propriu de lucru pe pagina noastra de web, datorita unui
singur meniu multifunctional. In acest cabinet puteti sa:  
• va creati propria baza de clienti;
• permiteti accesul utilizatorilor individuali din diferite departamente, monitorizand permanent datele introduse;
• optati pentru nivele de acces individuale, care va permit sa diferentiati accesul dintre utilizatorii permanenti si cei cu o frecventa mai redusa;
• emiteti rapid comenzile online catre sistemul EVA;
• solicitati mai multe preluari intr-o singura zi;
• printati automat documentul de transport (AWB) pe care sa il utilizati la etichetarea expedierii;
• vizualizati totalitatea expedierilor, plicurilor, coletelor si articolelor;
• va creati campanii de mailing sau atunci cand este nevoie sa trimiteti aceleasi plicuri sau aceiasi marfa la 
destinatii diferite, trebuie doar sa introduceti o singura data datele plicului/coletului si sa le conectati la mai multe destinatii; 
• vizualizati diferite statistici in functie de numarul de expedieri per luna, per client, per destinatie;
• vizualizati tarifele de distributie in functie de destinatie si de greutate, in timpul procesarii comenzilor;
• descarcati online facturile emise de noi avand astfel acces la arhiva tuturor facturilor emise;
• puteti accesa istoricul expedierii;
• descarcati documentul original de transport (AWB) cu semnatura, stampila sau numele destinatarului ca dovada a efectuarii livrarii.

EVA-EMAIL TRACKING

Sistemul EVA va trimite automat un e-mail cu statusul fiecarei expedieri emise de dumneavoastra, de la preluare pana la livrare, punandu-va la dispozitie ora, data si persoana care a semnat de primire. De asemenea, puteti trimite un e-mail cu numarul de AWB al expedierii dvs iar EVA-EMAIL TRACKING va trimite automat un e-mail cu statusul expedierii dvs. Puteti folosi orice program e-mail pentru a primi rezultatele urmaririi.

EVA-WEB TRACKING

Folosind numarul AWB de identificare al transportului, EVA-WEB TRACKING va permite, atat dumneavoastra cat si clientilor dumneavoastra, sa urmariti expeditiile pas cu pas, de la preluare pana la livrare, prin intermediul website-ului companiei noastre.

EVA-SMS

Atat dumneavoastra cat si clientii dumneavoastra puteti sa trimiteti catre numarul 1210 un mesaj text (SMS) compus din cuvantul AWB si din numarul expedierii (exemplu: AWB 12345), urmand ca sa primiti inapoi automat un mesaj cu cele mai recente informatii despre transport, inclusiv semnatarul si data/ora livrarii.

EVA-CHAT

Sistem unic de comunicare a detaliilor expedierii dvs care se realizeaza direct in sesiunea de chat din Yahoo Messenger, Google Talk. Introduceti ID-ul "balcanexpresscurier@yahoo.ro" in lista dvs de prieteni. Dupa primirea acceptului de comunicare automat din partea nostra, deschideti o sesiune de chat si introduceti nr dvs de AWB (exemplu: 12345). Sistemul nostru va trimite automat un mesaj cu cele mai recente informatii despre transport.

EVA-COURIER MAP

Permite vizualizarea in timp real  a traseului expedierii dvs de la preluare si pana la livrare pe harta online a Municipiului Bucuresti. Sistemul va permite in viitor accesul la harta online a Romaniei.

EVA-TRAINING

Va puteti sprijini pe specialistii departamentului nostru IT oricand este nevoie. Va vom ajuta sa va configurati sistemul si va oferim, gratuit, training online pentru a ne asigura ca utilizatorii sistemului EVA si a serviciilor noastre vor beneficia la maximum de facilitatile oferite de acest sistem.


Rolul nostru este de a va oferi cele mai sigure si accesibile servicii de curierat!

021 444-0146