Curierat local si national

SERVICIUL LOCO BUCURESTI

Serviciul de curierat Local – Bucuresti consta in preluarea expeditiilor de la adresa expeditorului si livrarea acestora la punct fix, valabil pentru expedieri de tip plic, colet si europaleti. Mentionam ca pe langa serviciile de curierat tipice am adaugat un nou serviciu de curierat respectiv, transportul de europaleti cu limita de greutate de 400 kg. Este un serviciu de curierat dedicat companiilor cu un volum mare de marfa si cu un timp de tranzit fix.Timpul de tranzit este intotdeauna respectat iar clientii sunt informati inantea livrarilor de catre curieri.

SERVICIUL LOCO BUCURESTI
TIP EXPEDITIE PRET TIMP LIVRARE
PLIC/COLET 9.50 lei 24h
KM SUPLIMENTAR 0.90 lei 24h
KG SUPLIMENTAR 1.20 lei 24h
EURO PALET (buc) 700KG MAX 120.00 lei 24h
PALET INDUSTRIAL (buc) 1.2 TO MAX 140.00 lei 24h

* Preturile nu includ TVA
* Serviciu garantat 24 h

SERVICIUL NATIONAL

Balcan Express Curier ofera clientilor serviciul de curierat national cu livrare 24h GARANTAT in orice punct din tara. Acoperirea nationala este de peste 5500 de locatii si nu se tarifeaza kilometri suplimentari sau taxa de combustibil in aceasta arie de acoperire.
Suntem o companie cu departamente specializate ce ofera flexibilitate, promtitudine, confidentialitate si siguranta maxima a serviciilor de curierat oferite.

Descarca Lista Localitatilor cu Km suplimentari

SERVICIUL NATIONAL
TIP EXPEDITIE PRET TIMP LIVRARE
PLIC 15 lei 24h
COLET 15 lei 24h
KG SUPLIMENTAR 1.20 lei 24h

Km suplimentar = 0.80lei/km(pentru localitatile/comunele din afara ariei de acoperire)
Greutatea ce se va lua în calcul va fi cea mai mare dintre greutatea reala si cea volumetrica calculata astfel: lungime x latime x înaltime /5000.
Preturile nu includ TVA

SERVICII SUPLIMENTARE

ASIGURAREA EXPEDITIILOR:

SC Balcan Express Curier SRL va da posibilitatea de a va asigura integral expeditiile. Despagubirile vor fi de 100% (valoarea declarata) în cazul în care optati pentru acest serviciu, comisionul este de 1% din valoarea declarata (comisionul este negociabil în functie de particularitatiile transporturilor efectuate).
TRANSPORTATORUL raspunde in cazul deteriorarii totale sau a disparitiei pe timpul transportului, urmând sa plateasca despagubiri dupa cum urmeaza:

  • Pentru expeditiile fara valoare declarata: 70 lei/expeditie
  • Pentru expeditiile cu valoare declarata - despagubirea este de 100%, daca s-a platit comisionul de 1% din valoare si sigilarea coletului s-a facut in prezenta reprezentantului SC Balcan Express Curier SRL dupa verificarea integritatii si valorii continutului.

Confirmare de primire/Retur Documente

La cererea explicita a clientului se returneaza un exemplar al AWB-ul semnat de catre Destinatar.
Tariful este conform expeditie standard.

Serviciul Ramburs

Pentru aceste livrari la care conditia de plata agreata de beneficiar si de destinatar este plata in numerar, BENEFICIARUL imputerniceste TRANSPORTATORUL sa incaseze in numele si pe seama BENEFICIARULUI contravaloarea marfurilor predate de catre TRANSPORTATOR destinatarilor, la valoarea precizata in cadrul documentului de transport(awb) la rubrica ramburs.
PENTRU DETALII SI COMENZI SUNATI LA  0723.713.863 sau 021.444.01.46
Email: office@balcancurier.ro


Rolul nostru este de a va oferi cele mai sigure si accesibile servicii de curierat!

021 444-0146